Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RNR KERALA UNITED
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Vemuganti verovert de bal door een tackle van achteren. Chittaprasad rent richting de bal. Vemuganti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chittaprasad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Devanand onderschept slim de pass. Meher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meher geeft een hoge lob. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Umeshsharma speelt de bal door. Abhay is nu in balbezit. Sibabrata rent richting de bal. Abhay onderschept slim de pass. Abhay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - KERALA UNITED 0:1

28e minuut.
Gujral passt de bal met de wreef. Vittal is nu in balbezit. Chittaprasad rent richting de bal. Vittal onderschept slim de pass. Vittal passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Meher kopt de bal weg. Dehiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal is nu in balbezit. Abhay is nu in balbezit. Abhay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vittal is nu in balbezit. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaikini is nu in balbezit. Vittal verovert de bal door een tackle van achteren. Vittal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manohar met een harde bal richting middenveld. Amarnath kopt de bal weg. Vittal is nu in balbezit. Vittal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Amarnath is nu in balbezit. Amarnath met een sublieme pass. Vemuganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Somayaji verovert de bal door een tackle van achteren. Somayaji speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RNR 60%, KERALA UNITED 40%.
RNR - KERALA UNITED 0:1

49e minuut.
Sarin trapt de bal weg van het doel. Harshad kopt de bal weg. Chittaprasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal onderschept slim de pass. Vittal schiet op doel. Sarin bokst de bal weg. Raghuvir probeert de bal aan de voet te houden. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - KERALA UNITED 0:2

62e minuut.
Amarnath is nu in balbezit. Meher verovert de bal door een tackle van achteren. Meher speelt de bal door. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Somayaji met een sublieme pass. Meher is nu in balbezit. Guntur rent richting de bal. Amarnath rent richting de bal. Amarnath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RNR 51%, KERALA UNITED 49%.
RNR - KERALA UNITED 0:2
RNR