Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RNR lossers f c
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Amarnath is nu in balbezit. Rajesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajesh geeft een hoge lob. Gunaratna is nu in balbezit. Gunaratna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - lossers f c 0:1

8e minuut.
Dehiya met de inworp. Sibabrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibabrata speelt de bal door. Guntur rent richting de bal. Guntur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sathyanarayana kopt de bal weg. Daar is Gunaratna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaikini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunaratna verovert de bal door een tackle van achteren. Gunaratna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sathyanarayana is nu in balbezit. Sibabrata begaat een overtreding. Sathyanarayana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sathyanarayana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gunaratna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunaratna schiet op doel. De bal raakt de paal. Gunaratna rent richting de bal. Gunaratna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Gurijala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunaratna is nu in balbezit. Gunaratna passt de bal zonder na te denken. Sathyanarayana is nu in balbezit. Sathyanarayana draait met de bal, schiet en ... Sarin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sarwate kopt de bal weg. Dehiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibabrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurijala is nu in balbezit. Gurijala schiet op doel. De bal raakt de paal. Sarin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Sathianarayan de bal onder controle te krijgen. Gunaratna rent richting de bal. Gunaratna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - lossers f c 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RNR 71%, lossers f c 29%.
RNR - lossers f c 0:2

71e minuut.
Guntur bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarnath is nu in balbezit. Guntur is nu in balbezit. Amarnath rent richting de bal. Amarnath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - lossers f c 1:2

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sury trapt de bal weg. Kaikini kopt de bal weg. Guntur rent richting de bal. Guntur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rajesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajesh passt de bal in één keer door. Sury probeert de bal aan de voet te houden. Guntur is nu in balbezit. Guntur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RNR 37%, lossers f c 63%.
RNR - lossers f c 1:2
RNR