Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KERALA UNITED g sons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Vittal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal speelt de bal door. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA UNITED - g sons 1:0

6e minuut.
Hiranya passt de bal in één keer door. Nagesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chippada begaat een overtreding. Chippada krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nagesh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nagesh met een snel genomen vrije trap. Meher rent richting de bal. Meher geeft een lange en hoge pass. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Shurpali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nidra rent richting de bal. Shurpali rent richting de bal. Nidra is nu in balbezit. Nidra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KERALA UNITED - g sons 1:1

27e minuut.
Shurpali met een sublieme pass. Abhay heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitu. Kitu krijgt een gele kaart. Abhay roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abhay kan niet meer verder spelen. Hindocha komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kitu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umeshsharma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vittal is nu in balbezit. Vittal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chaudhury trapt de bal weg. Nidra kopt de bal weg. Meher heeft problemen om de bal te vangen. Nidra verovert de bal door een tackle van achteren. Nidra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kitu rent richting de bal. Kitu geeft de bal voor. Viswesh heeft problemen om de bal te vangen. Shurpali bereikt de bal nog maar net als eerste. Shurpali schiet op doel. Hindocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA UNITED - g sons 1:2

42e minuut.
Chaudhury trapt de bal weg. Meher is nu in balbezit. Vittal probeert naar een medespeler te passen. Hindocha is nu in balbezit. Hindocha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chitturu rent richting de bal. Vittal verovert de bal door een tackle van achteren. Vittal passt de bal zonder na te denken. Hindocha is nu in balbezit. Hindocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KERALA UNITED 55%, g sons 45%.
KERALA UNITED - g sons 1:2

54e minuut.
Pushkala passt de bal met de wreef. Shurpali rent richting de bal. Surnilla onderschept slim de pass. Nidra verovert de bal door een tackle van achteren. Nidra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Devanand rent richting de bal. Shurpali verovert de bal door een tackle van achteren. Viswesh is nu in balbezit. Shurpali onderschept slim de pass. Shurpali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hindocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Vittal rent richting de bal. Vittal met een sublieme pass. Chitturu rent richting de bal. Vittal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Nidra de bal. Meher is nu in balbezit. Meher probeert naar een medespeler te passen. Vittal rent richting de bal. Vittal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KERALA UNITED - g sons 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KERALA UNITED 52%, g sons 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KERALA UNITED - g sons 2:2