Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
g sons KERALA UNITED
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Chitturu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitturu geeft een hoge lob. Surnilla probeert de bal aan de voet te houden. Shurpali is nu in balbezit. Shurpali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Viswesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Viswesh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hiranya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nidra geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Nidra passt de bal met de wreef. Hiranya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiranya met een sublieme pass. Nidra rent richting de bal. Nidra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Devanand geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiranya met de inworp. Nidra is nu in balbezit. Nidra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: g sons 33%, KERALA UNITED 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
g sons - KERALA UNITED 0:0

58e minuut.
Shurpali bereikt de bal nog maar net als eerste. Shurpali haalt uit met een fantastische trap. Devanand heeft problemen om de bal te vangen. Nidra rent richting de bal. Nidra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
g sons - KERALA UNITED 1:0

60e minuut.
Shurpali bereikt de bal nog maar net als eerste. Devanand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shurpali. Shurpali krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Devanand bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitturu met een sublieme pass. Panick is nu in balbezit. Abhay onderschept slim de pass. Abhay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chitturu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umeshsharma met de inworp. Vittal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
g sons - KERALA UNITED 1:1

88e minuut.
Chitturu is nu in balbezit. Abhay is nu in balbezit. Vittal rent richting de bal. Vittal draait met de bal, schiet en ... Abhay heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: g sons 57%, KERALA UNITED 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
g sons - KERALA UNITED 1:1