Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRAVIN KERALA UNITED
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Viswesh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richa met een snelle inworp. Sethi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sethi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Surnilla met een harde bal richting middenveld. Vittal rent richting de bal. Jnyaneshwar met een sublieme pass. Jana rent richting de bal. Jana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAVIN - KERALA UNITED 1:0

9e minuut.
Meher rent richting de bal. Sethi rent richting de bal. Sethi passt de bal met de wreef. Jana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sumeet verovert de bal door een tackle van achteren. Sumeet geeft een hoge lob. Jana kopt de bal weg. Sethi is nu in balbezit. Sethi haalt uit met een fantastische trap. Hindocha bokst de bal weg.

13e minuut.
Jnyaneshwar passt de bal in één keer door. Daar is Sethi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sethi passt de bal zonder na te denken. Jana rent richting de bal. Jana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vemuganti met de inworp. Muthuswami probeert naar een medespeler te passen. Nizami bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay draait met de bal, schiet en ... Paola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Muthuswami geeft een lange en hoge pass. Umeshsharma probeert de bal aan de voet te houden. Sumeet rent richting de bal. Muthuswami is nu in balbezit. Muthuswami geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Muthuswami onderschept slim de pass. Vittal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal speelt de bal door. Daar is Abhay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abhay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tirumalai is nu in balbezit. Vittal is nu in balbezit. Tirumalai verovert de bal door een tackle van achteren. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mammooti passt de bal zonder na te denken. Meher heeft problemen om de bal te vangen. Meher passt de bal met de wreef. Daar is Jana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Jnyaneshwar probeert naar een medespeler te passen. Jana rent richting de bal. Viswesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jana verovert de bal door een tackle van achteren. Jana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAVIN 47%, KERALA UNITED 53%.
PRAVIN - KERALA UNITED 1:0

54e minuut.
Viswesh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Richa met een snelle inworp. Sethi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sethi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Muthuswami geeft een hoge lob. Tirumalai kopt de bal weg. Jnyaneshwar rent richting de bal. Vittal rent richting de bal. Vittal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammooti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay is nu in balbezit. Vittal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal draait met de bal, schiet en ... Paola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PRAVIN - KERALA UNITED 1:1

76e minuut.
Jnyaneshwar probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chippada met de inworp. Meher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meher geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Jana rent richting de bal. Viswesh rent richting de bal. Jana verovert de bal door een tackle van achteren. Jana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PRAVIN - KERALA UNITED 2:1

83e minuut.
Umeshsharma geeft een hoge lob. Meher rent richting de bal. Meher probeert naar een medespeler te passen. Vittal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal draait met de bal, schiet en ... Paola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PRAVIN - KERALA UNITED 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAVIN 58%, KERALA UNITED 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRAVIN - KERALA UNITED 2:2