Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KERALA UNITED PRAVIN
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Richa speelt de bal door. Sethi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sethi geeft een hoge lob. Jana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Jnyaneshwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal onderschept slim de pass. Vittal passt de bal in één keer door. Abhay rent richting de bal. Abhay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA UNITED - PRAVIN 1:0

15e minuut.
Mammooti bereikt de bal nog maar net als eerste. Neelkanth verovert de bal door een tackle van achteren. Neelkanth met een sublieme pass. Vittal is nu in balbezit. Vittal passt de bal in één keer door. Paola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abhay is nu in balbezit. Abhay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA UNITED - PRAVIN 2:0

19e minuut.
Chippada speelt de bal door. Jnyaneshwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jnyaneshwar passt de bal in één keer door. Jana is nu in balbezit. Jana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Umeshsharma is nu in balbezit. Umeshsharma geeft de bal voor. Jnyaneshwar heeft problemen om de bal te vangen. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sethi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sethi probeert naar een medespeler te passen. Devanand is nu in balbezit. Jana verovert de bal door een tackle van achteren. Jana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mammooti kopt de bal weg. Meher is nu in balbezit. Jnyaneshwar onderschept slim de pass. Jana is nu in balbezit. Jana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA UNITED - PRAVIN 2:1

30e minuut.
Viswesh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Richa met de inworp. Sethi rent richting de bal. Sethi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gujral probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Umeshsharma de bal. Umeshsharma met een sublieme pass. Abhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abhay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KERALA UNITED 53%, PRAVIN 47%.
KERALA UNITED - PRAVIN 2:1

47e minuut.
Sethi is nu in balbezit. Meher begaat een overtreding. Sethi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jnyaneshwar met een snel genomen vrije trap. Jana is nu in balbezit. Jana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jnyaneshwar kopt de bal weg. Sethi is nu in balbezit. Sethi geeft een hoge lob. Richa rent richting de bal. Richa schiet op doel. Hindocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Tirumalai de bal onder controle te krijgen. Umeshsharma is nu in balbezit. Sumeet maakt een afschuwelijke overtreding. Sumeet krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Trishna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chippada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vittal rent richting de bal. Vittal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trishna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chippada met de inworp. Vittal rent richting de bal. Vittal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Davuluri probeert naar een medespeler te passen. Vittal rent richting de bal. Vittal passt de bal in één keer door. Abhay is nu in balbezit. Abhay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA UNITED - PRAVIN 3:1

80e minuut.
Meher geeft de bal voor. Abhay speelt de bal door. Jnyaneshwar probeert de bal aan de voet te houden. Vittal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Umeshsharma rent richting de bal. Umeshsharma geeft de bal voor. Sumeet bereikt de bal nog maar net als eerste. Umeshsharma verovert de bal door een tackle van achteren. Umeshsharma geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KERALA UNITED 41%, PRAVIN 59%.
KERALA UNITED - PRAVIN 3:1