Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RNR piku
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sibabrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibabrata passt de bal zonder na te denken. Guntur rent richting de bal. Guntur schiet op doel. Sujeev probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

9e minuut.
Sibabrata onderschept slim de pass. Chittaprasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vishwas zijn tegenspeler op de grond. Vishwas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Shikha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somayaji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amarnath rent richting de bal. Amarnath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ghemawat passt de bal met de wreef. Amarnath is nu in balbezit. Koduri is nu in balbezit. Amarnath verovert de bal door een tackle van achteren. Amarnath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - piku 1:0

19e minuut.
Shikha passt de bal met de wreef. Ramamani is nu in balbezit. Ramamani passt de bal in één keer door. Rajrajan rent richting de bal. Rajrajan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RNR - piku 1:1

21e minuut.
Somayaji onderschept slim de pass. Somayaji met een sublieme pass. Sibabrata met een sublieme pass. Amarnath bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarnath draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Kartikeya geeft een hoge lob. Sibabrata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwas is nu in balbezit. Vishwas draait met de bal, schiet en ... Ghemawat probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ghemawat kan de bal niet met de borst controleren. Ghemawat speelt de bal door. Dehiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajrajan verovert de bal door een tackle van achteren. Rajrajan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dehiya probeert naar een medespeler te passen. Sibabrata probeert de bal met de borst te controleren. Rajrajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishwas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sathianarayan geeft de bal voor. Inworp. Ramamani met een snelle inworp. Rajrajan is nu in balbezit. Rajrajan schiet op doel. Sarin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RNR 51%, piku 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RNR - piku 1:1

73e minuut.
Chittaprasad is nu in balbezit. Mona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mona speelt de bal door. Amarnath bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarnath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dehiya geeft een lange en hoge pass. Sujeev kopt de bal weg. Koduri probeert de bal aan de voet te houden. Guntur is nu in balbezit. Guntur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RNR 40%, piku 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RNR - piku 1:1
RNR