Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 18:11
  • Competitiewedstrijd: Liga Leumit.01
  • Stadion: FCBJ Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
naem CJGTHFU
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Benado probeert naar een medespeler te passen. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov passt de bal in één keer door. Sapir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapir geeft een hoge lob. Hanegbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meshumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum verovert de bal door een tackle van achteren. Blum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
naem - CJGTHFU 0:1

5e minuut.
Zalach rent richting de bal. Shina verovert de bal door een tackle van achteren. Shina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tzuriel de bal. Tzuriel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Benado onderschept slim de pass. Blum verovert de bal door een tackle van achteren. Shriber rent richting de bal. Blum onderschept slim de pass. Blum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zan bereikt de bal nog maar net als eerste. Halika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zan raakt geblesseerd tijdens het duel. Zalach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yaakov rent richting de bal. Blum is nu in balbezit. Blum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov is nu in balbezit. Yaakov passt de bal met de wreef. Blum is nu in balbezit. Blum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zan verovert de bal door een tackle van achteren. Zan passt de bal met de wreef. Yoni heeft problemen om de bal te vangen. Sivilla is nu in balbezit. Sivilla geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Yoni rent richting de bal. Sivilla onderschept slim de pass. Sivilla passt de bal met de wreef. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naem 55%, CJGTHFU 45%.
naem - CJGTHFU 0:1

51e minuut.
Ben Yousef heeft problemen om de bal te vangen. Mishaelof is nu in balbezit. Ben Yousef onderschept slim de pass. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
naem - CJGTHFU 1:1

57e minuut.
Benado bereikt de bal nog maar net als eerste. Benado speelt de bal door. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilla draait met de bal, schiet en ... Vilner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
naem - CJGTHFU 2:1

59e minuut.
Yaakov rent richting de bal. Yaakov probeert naar een medespeler te passen. Blum rent richting de bal. Yaakov rent richting de bal. Yaakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Azulay geeft een lange en hoge pass. Shina rent richting de bal. Zan begaat een overtreding. Zan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Halika rent richting de bal. Zan is nu in balbezit. Zan passt de bal in één keer door. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ben Yousef probeert naar een medespeler te passen. Sivilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoni verovert de bal door een tackle van achteren. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: naem 36%, CJGTHFU 64%.
naem - CJGTHFU 2:1