Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abed Real-Madrid17
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Sasy passt de bal met de wreef. Tuama is nu in balbezit. Shalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama onderschept slim de pass. Tuama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Refaelov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Assif met een snelle inworp. Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri geeft de bal voor. Koperli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
abed - Real-Madrid17 1:0

12e minuut.
Korenfine rent richting de bal. Korenfine geeft de bal voor. Skaat is nu in balbezit. Skaat draait met de bal, schiet en ... Kenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abed - Real-Madrid17 1:1

18e minuut.
Hamod geeft de bal voor. Assif bereikt de bal nog maar net als eerste. Assif speelt de bal door. Tuama is nu in balbezit. Tuama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shalit geeft een hoge lob. Inworp. Assif met een snelle inworp. Matzri heeft problemen om de bal te vangen. Matzri geeft een hoge lob. Koperli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koperli probeert naar een medespeler te passen. Skaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod verovert de bal door een tackle van achteren. Korenfine onderschept slim de pass. Korenfine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Forsher de bal. Matzri speelt de bal door. Levin is nu in balbezit. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Tuama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri passt de bal zonder na te denken. Korenfine probeert naar een medespeler te passen. Tuama is nu in balbezit. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Koperli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Levin met een sublieme pass. Martziano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Levin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almadon is nu in balbezit. Almadon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sasy rent richting de bal. Sasy passt de bal zonder na te denken. Almadon speelt de bal door. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri is nu in balbezit. Forsher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matzri moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Matzri kan niet meer verder spelen. Amit komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Israely geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elharar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korenfine is nu in balbezit. Korenfine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Altman trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tuama de bal. Amit is nu in balbezit. Amit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Shalit heeft problemen om de bal te vangen. Amit is nu in balbezit. Amit draait met de bal, schiet en ... Koperli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abed - Real-Madrid17 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abed 47%, Real-Madrid17 53%.
abed - Real-Madrid17 2:1

46e minuut.
Hamod bereikt de bal nog maar net als eerste. Korenfine onderschept slim de pass. Skaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korenfine is nu in balbezit. Korenfine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abed - Real-Madrid17 2:2

50e minuut.
Elharar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaelof rent richting de bal. Elharar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mishaelof wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Mishaelof geeft een lange en hoge pass. Hamod controleert de bal met de borst. Hamod probeert naar een medespeler te passen. Elharar is nu in balbezit. Elharar geeft een lange en hoge pass. Paal!

87e minuut.
Mishaelof speelt de bal door. Martziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Martziano passt de bal met de wreef. Tuama heeft problemen om de bal te vangen. Tuama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abed 40%, Real-Madrid17 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abed - Real-Madrid17 2:2