Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amir red ball
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Aharoni geeft de bal voor. Nagar kopt de bal weg. Glik probeert naar een medespeler te passen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hajaj is nu in balbezit. Nagar onderschept slim de pass. Gamliel is nu in balbezit. Nagar is nu in balbezit. Nagar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Barak kopt de bal weg. Assif is nu in balbezit. Barda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assif raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Nir geeft een lange en hoge pass. Barak rent richting de bal. Aharoni is nu in balbezit. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nir probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Assif rent richting de bal. Assif geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tubul geeft een hoge lob. Aharoni onderschept slim de pass. Assif controleert de bal met de borst. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
amir - red ball 1:0

34e minuut.
Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharoni onderschept slim de pass. Aharoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nagar de bal. Nagar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
amir - red ball 1:1

38e minuut.
Mish`an is nu in balbezit. Glik onderschept slim de pass. Glik passt de bal met de wreef. Nagar is nu in balbezit. Nagar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Barkolin verovert de bal door een tackle van achteren. Aharoni rent richting de bal. Aharoni speelt de bal door. Barak is nu in balbezit. Barak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tega is nu in balbezit. Tega geeft een hoge lob. Glik rent richting de bal. Barak onderschept slim de pass. Barak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amir 45%, red ball 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amir - red ball 1:1

58e minuut.
Glik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tubul met de inworp. Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Hershkovitz onderschept slim de pass. Hershkovitz probeert naar een medespeler te passen. Nagar is nu in balbezit. Nagar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
amir - red ball 1:2

70e minuut.
Doeltrap. Pesser trapt de bal weg van het doel. Gamliel kopt de bal weg. Barak is nu in balbezit. Barak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amir 31%, red ball 69%.
amir - red ball 1:2