Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yagel1 talta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hamo passt de bal zonder na te denken. Ostrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Shabu geeft een hoge lob. Halevi kopt de bal weg. Nimny probeert naar een medespeler te passen. Elkayam heeft problemen om de bal te vangen. Elkayam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ben Hamo passt de bal zonder na te denken. Ostrovic rent richting de bal. Salem rent richting de bal. Ostrovic verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ben Hamo kopt de bal weg. Halevi kan de bal niet met de borst controleren. Halevi speelt de bal door. Ostrovic rent richting de bal. Ostrovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fadlon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesco passt de bal zonder na te denken. Ostrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yagel1 - talta 0:1

32e minuut.
Pesco onderschept slim de pass. Toledo met een sublieme pass. Ben Hamo rent richting de bal. Ostrovic is nu in balbezit. Ostrovic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Shabu heeft problemen om de bal te vangen. Shabu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siboni de bal. Ostrovic rent richting de bal. Ostrovic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy geeft een hoge lob. Elkayam kopt de bal weg. Barkol rent richting de bal. Barkol draait met de bal, schiet en ... Zinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yagel1 48%, talta 52%.
yagel1 - talta 0:1

48e minuut.
Pesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesco geeft de bal voor. Ostrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovic draait met de bal, schiet en ... Rahamin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yagel1 - talta 0:2

62e minuut.
Barkol verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Hamo met een sublieme pass. Ostrovic rent richting de bal. Ostrovic haalt uit met een fantastische trap. Salem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Halevi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo passt de bal in één keer door. Ostrovic rent richting de bal. Ostrovic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yagel1 - talta 0:3

65e minuut.
Ben Hamo met een sublieme pass. Pesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol draait met de bal, schiet en ... Zinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yagel1 - talta 1:3

70e minuut.
Pesco is nu in balbezit. Barkol verovert de bal door een tackle van achteren. Barkol met een sublieme pass. Elkayam rent richting de bal. Elkayam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tamam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halevi met een snelle inworp. Ben Hamo is nu in balbezit. Ben Hamo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yagel1 - talta 1:4

75e minuut.
Ishon rent richting de bal. Ishon geeft een lange en hoge pass. Pesco speelt de bal door. Ostrovic heeft problemen om de bal te vangen. Ostrovic haalt uit met een fantastische trap. Rahamin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yagel1 65%, talta 35%.
yagel1 - talta 1:4