Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amir MACCABI HAIFA M.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Assif met een snelle inworp. Barak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak geeft de bal voor. Tubul is nu in balbezit. Tubul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pelach met de inworp. Yehiel probeert de bal met de borst te controleren. Nir rent richting de bal. Karpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel onderschept slim de pass. Yehiel passt de bal in één keer door. Shemesh is nu in balbezit. Shemesh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pelach probeert naar een medespeler te passen. Barak rent richting de bal. Karpel rent richting de bal. Barak onderschept slim de pass. Barak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amir - MACCABI HAIFA M.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amir 53%, MACCABI HAIFA M.C 47%.
amir - MACCABI HAIFA M.C 1:0

53e minuut.
Barak rent richting de bal. Karpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
amir - MACCABI HAIFA M.C 2:0

73e minuut.
Nadel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajaj met een snelle inworp. Tubul controleert de bal met de borst. Tubul geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amir 44%, MACCABI HAIFA M.C 56%.
amir - MACCABI HAIFA M.C 2:0