Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oded קקק
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Goldberg rent richting de bal. Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein is nu in balbezit. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg schiet op doel. Pesco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
oded - קקק 1:0

22e minuut.
Tadesa onderschept slim de pass. Rally bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa begaat een overtreding. Tadesa krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Levit met een snelle inworp. Sasy is nu in balbezit. Sasy passt de bal met de wreef. Rand is nu in balbezit. Rand draait met de bal, schiet en ... Nissim bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oded 46%, קקק 54%.
oded - קקק 1:0

78e minuut.
Tadesa rent richting de bal. Keise met een sublieme pass. Rally heeft problemen om de bal te vangen. Sasy rent richting de bal. Sasy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oded 60%, קקק 40%.
oded - קקק 1:0