Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
golan 123 MORABET
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Azarya verovert de bal door een tackle van achteren. Azarya probeert naar een medespeler te passen. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sofer is nu in balbezit. Skorshero rent richting de bal. Sofer begaat een overtreding. Sofer krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Filyan is nu in balbezit. Sofer verovert de bal door een tackle van achteren. Sofer passt de bal in één keer door. Skorshero bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorshero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Efhraym geeft een hoge lob. Perets kopt de bal weg. Sofer rent richting de bal. Skorshero rent richting de bal. Skorshero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sasy trapt de bal weg. Ben Ezra is nu in balbezit. Ben Ezra passt de bal met de wreef. Robin rent richting de bal. Robin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
golan 123 - MORABET 1:0

24e minuut.
Sofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovich onderschept slim de pass. Skorshero bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovich is nu in balbezit. Leibovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
golan 123 - MORABET 1:1

33e minuut.
Tzarfati speelt de bal door. Attar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Ezra met een sublieme pass. Leibovich rent richting de bal. Leibovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
golan 123 - MORABET 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: golan 123 59%, MORABET 41%.
golan 123 - MORABET 1:2

57e minuut.
Alkayam rent richting de bal. Forsher verovert de bal door een tackle van achteren. Forsher probeert naar een medespeler te passen. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rahav verovert de bal door een tackle van achteren. Rahav passt de bal met de wreef. Forsher is nu in balbezit. Forsher haalt uit met een fantastische trap. Robin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: golan 123 43%, MORABET 57%.
golan 123 - MORABET 1:2