Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OfekRoz omrigfd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Giladi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nahari rent richting de bal. Nahari passt de bal met de wreef. Nes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mopaz is nu in balbezit. Halevi onderschept slim de pass. Halevi probeert naar een medespeler te passen. Nes rent richting de bal. Nes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel is nu in balbezit. Barel passt de bal zonder na te denken. Daar is Rahamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahamin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mopaz passt de bal in één keer door. Giladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giladi passt de bal in één keer door. Nes is nu in balbezit. Nes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Giladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giladi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nes de bal. Nes draait met de bal, schiet en ... Melixon bokst de bal weg.

44e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rahamin verovert de bal door een tackle van achteren. Rahamin met een sublieme pass. Mopaz is nu in balbezit. Mopaz draait met de bal, schiet en ... Halevi bokst de bal weg. Klungelig pakt Bezalel de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mopaz neemt de hoekschop. Koretzki kopt de bal weg. Halevi probeert de bal met de borst te controleren. Rychman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OfekRoz - omrigfd 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OfekRoz 46%, omrigfd 54%.
OfekRoz - omrigfd 1:0

56e minuut.
Koretzki geeft een lange en hoge pass. Nes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenajshvili rent richting de bal. Nes onderschept slim de pass. Nes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Mopaz verovert de bal door een tackle van achteren. Mopaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Rahamin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahamin draait met de bal, schiet en ... Halevi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Giladi met een sublieme pass. Nahari rent richting de bal. Mopaz onderschept slim de pass. Giladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giladi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mopaz passt de bal zonder na te denken. Mopaz rent richting de bal. Rosenberg begaat een overtreding. Mopaz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mopaz kan niet meer verder spelen. Ben Ezra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OfekRoz 62%, omrigfd 38%.
OfekRoz - omrigfd 1:0