Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بلبلبلبل מכבי1212
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Klungelig pakt Sukenik de bal. Mizrahi rent richting de bal. Sukenik onderschept slim de pass. Sukenik schiet op doel. Nissim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
بلبلبلبل - מכבי1212 0:1

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moshkovitz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kozuk de bal. Sassi is nu in balbezit. Sassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
بلبلبلبل - מכבי1212 0:2

30e minuut.
Kozouk geeft de bal voor. Klungelig pakt Malihi de bal. Malihi speelt de bal door. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik draait met de bal, schiet en ... Nissim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Volnerman trapt de bal weg van het doel. Aharonson kopt de bal weg. Klungelig pakt Metzger de bal. Sukenik rent richting de bal. Sukenik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nissim met een sublieme pass. Avramovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramovitch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Muda rent richting de bal. Gabay onderschept slim de pass. Gabay passt de bal zonder na te denken. Efhraym rent richting de bal. Efhraym schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
بلبلبلبل - מכבי1212 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بلبلبلبل 40%, מכבי1212 60%.
بلبلبلبل - מכבי1212 1:2

52e minuut.
Sukenik speelt de bal door. Aharonson is nu in balbezit. Metzger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metzger krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Metzger is nu in balbezit. Moshkovitz onderschept slim de pass. Moshkovitz probeert naar een medespeler te passen. Sukenik is nu in balbezit. Sukenik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda passt de bal zonder na te denken. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonson rent richting de bal. Aharonson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
بلبلبلبل - מכבי1212 1:3

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moshkovitz zal de hoekschop nemen. Haustov met een sublieme pass. Efhraym rent richting de bal. Malihi rent richting de bal. Malihi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بلبلبلبل 49%, מכבי1212 51%.
بلبلبلبل - מכבי1212 1:3