Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MORABET omrigfd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Walk is nu in balbezit. Walk geeft een hoge lob. Nes heeft problemen om de bal te vangen. Halevi is nu in balbezit. Halevi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MORABET - omrigfd 0:1

7e minuut.
Skorshero is nu in balbezit. Walk onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Efhraym. Efhraym krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Skorshero is nu in balbezit. Walk rent richting de bal. Walk probeert naar een medespeler te passen. Leibovich rent richting de bal. Leibovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zitoni geeft een hoge lob. Nes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda geeft een lange en hoge pass. Daar is Israely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elihav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gilat speelt de bal door. Koretzki rent richting de bal. Koretzki geeft een lange en hoge pass. Nes is nu in balbezit. Nes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Efhraym met een sublieme pass. Giladi rent richting de bal. Leibovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giladi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Giladi kan niet meer verder spelen. Shmul komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORABET 49%, omrigfd 51%.
MORABET - omrigfd 0:1

52e minuut.
Gilat heeft problemen om de bal te vangen. Nes rent richting de bal. Nes passt de bal zonder na te denken. Halevi rent richting de bal. Halevi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klungelig pakt Shmul de bal. Gilat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilat passt de bal in één keer door. Leibovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Efhraym kopt de bal weg. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovich verovert de bal door een tackle van achteren. Bezalel onderschept slim de pass. Bezalel probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan rent richting de bal. Filyan probeert naar een medespeler te passen. Leibovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MORABET 37%, omrigfd 63%.
MORABET - omrigfd 0:1