Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
מכבי1212 karm
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Daar is Sassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusbaum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nusbaum krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Sassi passt de bal in één keer door. Idan is nu in balbezit. Sukenik verovert de bal door een tackle van achteren. Sukenik haalt uit met een fantastische trap. Gabay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
מכבי1212 - karm 1:0

30e minuut.
Nusbaum onderschept slim de pass. Nusbaum met een sublieme pass. Aouat bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouat schiet op doel. Shalit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Volnerman heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
מכבי1212 - karm 1:1

33e minuut.
Malihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moshkovitz probeert naar een medespeler te passen. Aharonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik rent richting de bal. Sukenik draait met de bal, schiet en ... Gabay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ben Dayan rent richting de bal. Ben Dayan speelt de bal door. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nusbaum draait met de bal, schiet en ... Shalit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
מכבי1212 - karm 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מכבי1212 55%, karm 45%.
מכבי1212 - karm 1:2

56e minuut.
Idan rent richting de bal. Idan geeft een hoge lob. Daar is Golan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aouat bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachar geeft een hoge lob. Malihi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aharonson is nu in balbezit. Aharonson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
מכבי1212 - karm 2:2

81e minuut.
Aharonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nusbaum passt de bal in één keer door. Aouat is nu in balbezit. Aouat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Goldshtain probeert naar een medespeler te passen. Volnerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouat begaat een overtreding. Aouat krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gabay met een sublieme pass. Nusbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusbaum passt de bal zonder na te denken. Aouat bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sassi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ohaion komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מכבי1212 55%, karm 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
מכבי1212 - karm 2:2