Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OfekRoz MORABET
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Rahamin is nu in balbezit. Rahamin passt de bal zonder na te denken. Barel is nu in balbezit. Rahamin rent richting de bal. Rahamin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rychman onderschept slim de pass. Rychman passt de bal zonder na te denken. Bachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OfekRoz - MORABET 1:0

27e minuut.
Filyan probeert naar een medespeler te passen. Rozen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovich verovert de bal door een tackle van achteren. Leibovich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jenajshvili de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OfekRoz - MORABET 1:1

44e minuut.
Mopaz passt de bal met de wreef. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin begaat een overtreding. Rahamin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OfekRoz 53%, MORABET 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OfekRoz - MORABET 1:1

48e minuut.
Gilat is nu in balbezit. Gilat passt de bal met de wreef. Rahamin rent richting de bal. Rahamin haalt uit met een fantastische trap. Zitoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

71e minuut.
Rozen is nu in balbezit. Filyan verovert de bal door een tackle van achteren. Filyan passt de bal zonder na te denken. Leibovich is nu in balbezit. Leibovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mopaz verovert de bal door een tackle van achteren. Gilat is nu in balbezit. Mopaz onderschept slim de pass. Mopaz geeft de bal voor. Daar is Israely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OfekRoz - MORABET 2:1

81e minuut.
Barkaee probeert naar een medespeler te passen. Barel rent richting de bal. Barel passt de bal zonder na te denken. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OfekRoz - MORABET 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OfekRoz 44%, MORABET 56%.
OfekRoz - MORABET 3:1