Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karm MORABET
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ben Dayan verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Dayan met een sublieme pass. Israely bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusbaum onderschept slim de pass. Nusbaum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Idan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leibovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Geva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leibovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skorshero neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Filyan heeft problemen om de bal te vangen. Bachar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filyan. Filyan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gabay met een sublieme pass. Ben Dayan speelt de bal door. Bachar is nu in balbezit. Nusbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nusbaum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karm 52%, MORABET 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karm - MORABET 0:0

59e minuut.
Bachar geeft een hoge lob. Attar bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biruk krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Inworp. Filyan met een snelle inworp. Bachar is nu in balbezit. Skorshero bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorshero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karm 72%, MORABET 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karm - MORABET 0:0