Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seantaranto1514@walla.com golan 123
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Perets is nu in balbezit. Israelovitch verovert de bal door een tackle van achteren. Israelovitch probeert naar een medespeler te passen. Sachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sofer rent richting de bal. Sofer geeft een hoge lob. Maya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Robin onderschept slim de pass. Robin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Levy heeft problemen om de bal te vangen. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin haalt uit met een fantastische trap. Veksler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Daar is Tzuriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robin onderschept slim de pass. Robin met een sublieme pass. Forsher is nu in balbezit. Forsher draait met de bal, schiet en ... Veksler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Ederee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ederee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Forsher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ederee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ederee schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Sofer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Ari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Israelovitch rent richting de bal. Israelovitch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seantaranto1514@walla.com 37%, golan 123 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
seantaranto1514@walla.com - golan 123 0:0

57e minuut.
Ben Ezra speelt de bal door. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher passt de bal in één keer door. Robin is nu in balbezit. Robin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seantaranto1514@walla.com - golan 123 0:1

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Ben Ezra de bal onder controle te krijgen. Tzuriel probeert naar een medespeler te passen. Israelovitch is nu in balbezit. Sachar rent richting de bal. Sachar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seantaranto1514@walla.com - golan 123 1:1

73e minuut.
Perets geeft een hoge lob. Inworp. Ben Ari met de inworp. Israelovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelovitch geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shemtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemtov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rahav met een snelle inworp. Forsher geeft de bal voor. Veksler bokst de bal weg. Robin rent richting de bal. Robin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seantaranto1514@walla.com - golan 123 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seantaranto1514@walla.com 40%, golan 123 60%.
seantaranto1514@walla.com - golan 123 1:2