Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
golan 123 seantaranto1514@walla.com
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Rahav speelt de bal door. Forsher probeert de bal met de borst te controleren. Sasy is nu in balbezit. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rahav rent richting de bal. Rahav passt de bal met de wreef. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin rent richting de bal. Robin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
golan 123 - seantaranto1514@walla.com 1:0

10e minuut.
Ben Ezra passt de bal in één keer door. Shemtov is nu in balbezit. Shemtov passt de bal in één keer door. Sachar rent richting de bal. Sachar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachar geeft een lange en hoge pass. Avidor kopt de bal weg. Ben Ari is nu in balbezit. Ben Ari geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ben Ezra rent richting de bal. Ederee is nu in balbezit. Ederee speelt de bal door. Sachar is nu in balbezit. Sachar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sasy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Ratzabi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ben Ari rent richting de bal. Ben Ari passt de bal zonder na te denken. Daar is Sasy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israelovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelovitch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelovitch verovert de bal door een tackle van achteren. Israelovitch met een sublieme pass. Sachar is nu in balbezit. Sachar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Sofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Israelovitch is nu in balbezit. Sofer verovert de bal door een tackle van achteren. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ederee speelt de bal door. Inworp. Rahav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forsher rent richting de bal. Forsher geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ederee geeft een lange en hoge pass. Avramovitch kopt de bal weg. Israelovitch rent richting de bal. Israelovitch draait met de bal, schiet en ... Sasy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
golan 123 - seantaranto1514@walla.com 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: golan 123 54%, seantaranto1514@walla.com 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
golan 123 - seantaranto1514@walla.com 1:1

50e minuut.
Rahav is nu in balbezit. Shemtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahav verovert de bal door een tackle van achteren. Rahav geeft een lange en hoge pass. Robin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ederee geeft een hoge lob. Sachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Shemtov passt de bal in één keer door. Daar is Ederee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ederee geeft de bal voor. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Amir geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
golan 123 - seantaranto1514@walla.com 1:2

76e minuut.
Forsher is nu in balbezit. Sasy onderschept slim de pass. Sasy met een sublieme pass. Robin rent richting de bal. Robin haalt uit met een fantastische trap. Veksler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Israelovitch is nu in balbezit. Ben Ezra rent richting de bal. Ben Ezra met een sublieme pass. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Veksler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: golan 123 62%, seantaranto1514@walla.com 38%.
golan 123 - seantaranto1514@walla.com 1:2