Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
מכבי1212 omrigfd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Halevi passt de bal in één keer door. Laluz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nes. Nes krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Halevi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malihi. Halevi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shmul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Volnerman probeert de bal met de borst te controleren. Nes rent richting de bal. Nes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
מכבי1212 - omrigfd 0:1

17e minuut.
Aharonson met een sublieme pass. Rosenberg rent richting de bal. Sukenik verovert de bal door een tackle van achteren. Sukenik schiet op doel. Bezalel probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Volnerman rent richting de bal. Nes begaat een overtreding. Volnerman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Volnerman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Sukenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukenik haalt uit met een fantastische trap. Priente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Nahari kopt de bal weg. Daar is Aharonson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aharonson speelt de bal door. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
מכבי1212 - omrigfd 1:1

38e minuut.
Nes is nu in balbezit. Laluz rent richting de bal. Met opzet legt Nes zijn tegenspeler op de grond. Nes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Laluz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Sukenik onderschept slim de pass. Sukenik speelt de bal door. Aharonson is nu in balbezit. Aharonson draait met de bal, schiet en ... Priente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
מכבי1212 - omrigfd 2:1

41e minuut.
Daar is Shelef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosenberg. Shelef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shelef met een snel genomen vrije trap. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moshkovitz rent richting de bal. Moshkovitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft de bal voor. Klungelig pakt Aharonson de bal. Sukenik rent richting de bal. Sukenik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מכבי1212 51%, omrigfd 49%.
מכבי1212 - omrigfd 2:1

54e minuut.
Muda passt de bal met de wreef. Salameh speelt de bal door. Aharonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik is nu in balbezit. Sukenik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Priente met een harde bal richting middenveld. Ohaion kopt de bal weg. Bezalel controleert de bal met de borst. Sukenik is nu in balbezit. Sukenik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מכבי1212 49%, omrigfd 51%.
מכבי1212 - omrigfd 2:1