Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omrigfd מכבי1212
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Giladi passt de bal zonder na te denken. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari passt de bal zonder na te denken. Avraham is nu in balbezit. Avraham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
omrigfd - מכבי1212 1:0

19e minuut.
Aharonson onderschept slim de pass. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonson haalt uit met een fantastische trap. Priente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omrigfd - מכבי1212 1:1

27e minuut.
Muda passt de bal in één keer door. Halevi speelt de bal door. Golan heeft problemen om de bal te vangen. Avraham onderschept slim de pass. Avraham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
omrigfd - מכבי1212 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omrigfd 46%, מכבי1212 54%.
omrigfd - מכבי1212 2:1

47e minuut.
Malihi rent richting de bal. Halevi verovert de bal door een tackle van achteren. Halevi passt de bal met de wreef. Avraham is nu in balbezit. Avraham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Salameh de bal. Salameh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bezalel de bal. Sukenik rent richting de bal. Sukenik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omrigfd - מכבי1212 2:2

64e minuut.
Salameh geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sassi de bal onder controle te krijgen. Sukenik is nu in balbezit. Aharonson rent richting de bal. Aharonson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Priente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Avraham is nu in balbezit. Halevi is nu in balbezit. Avraham rent richting de bal. Halevi is nu in balbezit. Halevi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Volnerman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halevi heeft problemen om de bal te vangen. Walk geeft een hoge lob. Shalit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omrigfd 45%, מכבי1212 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
omrigfd - מכבי1212 2:2