Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بلبلبلبل OfekRoz
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Rychman rent richting de bal. Rychman passt de bal zonder na te denken. Metzger is nu in balbezit. Rahamin onderschept slim de pass. Rahamin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kozuk rent richting de bal. Mopaz verovert de bal door een tackle van achteren. Mizrahi begaat een overtreding. Mizrahi krijgt een gele kaart. Mopaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mopaz kan niet meer verder spelen. Ben Ezra komt het veld opgelopen. Mopaz met een snel genomen vrije trap. Nissim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Shayzinger kan de bal niet met de borst controleren. Barel onderschept slim de pass. Shayzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel onderschept slim de pass. Barel draait met de bal, schiet en ... Nissim bokst de bal weg. Rahamin is nu in balbezit. Rahamin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
بلبلبلبل - OfekRoz 0:1

24e minuut.
Melixon trapt de bal weg. Kozouk kopt de bal weg. Efhraym rent richting de bal. Avramovitch is nu in balbezit. Avramovitch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kozouk speelt de bal door. Rychman rent richting de bal. Rychman passt de bal in één keer door. Rahamin rent richting de bal. Rahamin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Gabay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rychman rent richting de bal. Efhraym verovert de bal door een tackle van achteren. Efhraym haalt uit met een fantastische trap. Melixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avramovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramovitch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بلبلبلبل 52%, OfekRoz 48%.
بلبلبلبل - OfekRoz 0:1

64e minuut.
Shayzinger rent richting de bal. Shayzinger passt de bal in één keer door. Efhraym probeert naar een medespeler te passen. Avramovitch is nu in balbezit. Avramovitch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kozuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Barel de bal. Ben Ezra speelt de bal door. Rahamin is nu in balbezit. Rahamin draait met de bal, schiet en ... Nissim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kozuk is nu in balbezit. Rychman rent richting de bal. Rychman speelt de bal door. Rahamin is nu in balbezit. Rahamin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بلبلبلبل 57%, OfekRoz 43%.
بلبلبلبل - OfekRoz 0:1