Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karm golan 123
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ben Ari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Ezra is nu in balbezit. Ben Ezra speelt de bal door. Robin heeft problemen om de bal te vangen. Robin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sofer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Goldshtain de bal onder controle te krijgen. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel. Gabay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
karm - golan 123 0:1

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geva met een harde bal richting middenveld. Sofer kopt de bal weg. Forsher is nu in balbezit. Forsher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ben Ezra geeft een lange en hoge pass. Biruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biruk passt de bal zonder na te denken. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karm 67%, golan 123 33%.
karm - golan 123 0:1

49e minuut.
Goldshtain passt de bal met de wreef. Rahav bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahav met een sublieme pass. Forsher rent richting de bal. Forsher geeft een hoge lob. Gabay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robin rent richting de bal. Robin haalt uit met een fantastische trap. Gabay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karm - golan 123 0:2

56e minuut.
Ben Ari rent richting de bal. Ben Ezra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Ari raakt geblesseerd tijdens het duel. Goldshtain zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ghanch de bal. Aouat bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
karm - golan 123 1:2

65e minuut.
Chen is nu in balbezit. Forsher onderschept slim de pass. Forsher probeert naar een medespeler te passen. Robin is nu in balbezit. Robin draait met de bal, schiet en ... Gabay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
karm - golan 123 1:3

78e minuut.
Ben Ezra probeert de bal aan de voet te houden. Sofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain begaat een overtreding. Goldshtain krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ben Ezra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen onderschept slim de pass. Chen probeert naar een medespeler te passen. Aouat bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Biruk verovert de bal door een tackle van achteren. Biruk geeft een hoge lob. Ben Ari kopt de bal weg. Aouat is nu in balbezit. Aouat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Goldshtain heeft problemen om de bal te vangen. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher speelt de bal door. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
karm - golan 123 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karm 45%, golan 123 55%.
karm - golan 123 1:4