Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OfekRoz מכבי1212
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rychman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychman probeert naar een medespeler te passen. Barkaee met een sublieme pass. Rahamin rent richting de bal. Rahamin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Mopaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychman probeert naar een medespeler te passen. Barel speelt de bal door. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Barel kopt de bal weg. Golan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamin haalt uit met een fantastische trap. Shalit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OfekRoz - מכבי1212 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OfekRoz 31%, מכבי1212 69%.
OfekRoz - מכבי1212 1:0

49e minuut.
Ben Ezra passt de bal in één keer door. Rahamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel rent richting de bal. Barel haalt uit met een fantastische trap. Golan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Barel de bal. Salameh probeert naar een medespeler te passen. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonson is nu in balbezit. Aharonson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Muda probeert naar een medespeler te passen. Malihi is nu in balbezit. Malihi met een sublieme pass. Moshkovitz is nu in balbezit. Moshkovitz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Aharonson rent richting de bal. Sukenik is nu in balbezit. Aharonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rahamin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ishay komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Salameh speelt de bal door. Sassi met een sublieme pass. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonson is nu in balbezit. Aharonson schiet op doel. Melixon bokst de bal weg.

88e minuut.
Ben Ezra geeft een lange en hoge pass. Jilonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilonka met een sublieme pass. Malihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malihi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
OfekRoz - מכבי1212 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OfekRoz 56%, מכבי1212 44%.
OfekRoz - מכבי1212 2:0