Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
מכבי1212 OfekRoz
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Ohaion is nu in balbezit. Barel verovert de bal door een tackle van achteren. Volnerman is nu in balbezit. Barel onderschept slim de pass. Barel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
מכבי1212 - OfekRoz 0:1

9e minuut.
Muda onderschept slim de pass. Muda met een sublieme pass. Rahamin is nu in balbezit. Rahamin haalt uit met een fantastische trap. Volnerman heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rahamin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ishay komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ohaion onderschept slim de pass. Amir rent richting de bal. Amir passt de bal met de wreef. Sukenik rent richting de bal. Sukenik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
מכבי1212 - OfekRoz 1:1

31e minuut.
Inworp. Rychman met de inworp. Barkaee speelt de bal door. Sukenik is nu in balbezit. Sukenik draait met de bal, schiet en ... Melixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barel verovert de bal door een tackle van achteren. Barel passt de bal in één keer door. Ishay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishay haalt uit met een fantastische trap. Shalit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mopaz probeert naar een medespeler te passen. Muda heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ishay. Ishay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מכבי1212 58%, OfekRoz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
מכבי1212 - OfekRoz 1:1

53e minuut.
Ishay is nu in balbezit. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishay onderschept slim de pass. Ishay schiet op doel. Volnerman probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Melixon trapt de bal weg. Barel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohaion begaat een overtreding. Ohaion krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Klungelig pakt Ohaion de bal. Mopaz is nu in balbezit. Ohaion begaat een overtreding. Ohaion krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barkaee zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mopaz de bal. Ishay is nu in balbezit. Ishay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Shelef bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilonka begaat een overtreding. Shelef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shelef zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sukenik de bal. Sukenik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Rychman de bal. Rychman passt de bal in één keer door. Melumad is nu in balbezit. Sukenik verovert de bal door een tackle van achteren. Sukenik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מכבי1212 49%, OfekRoz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
מכבי1212 - OfekRoz 1:1