Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omrigfd بلبلبلبل
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Gabay met een snelle inworp. Halevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avraham is nu in balbezit. Halevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halevi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
omrigfd - بلبلبلبل 1:0

19e minuut.
Bezalel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezalel speelt de bal door. Metzger is nu in balbezit. Halevi is nu in balbezit. Halevi draait met de bal, schiet en ... Nissim bokst de bal weg.

34e minuut.
Nissim trapt de bal weg van het doel. Daar is Efhraym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efhraym met een sublieme pass. Avramovitch is nu in balbezit. Avramovitch schiet op doel. Priente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Muda rent richting de bal. Muda geeft de bal voor. Avraham krijgt zijn hoofd ertegen. Halevi maakt een snoekduik en kopt de bal. Nissim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
omrigfd - بلبلبلبل 2:0

44e minuut.
Efhraym bereikt de bal nog maar net als eerste. Giladi onderschept slim de pass. Giladi geeft de bal voor. Avraham is nu in balbezit. Avraham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Efhraym kopt de bal weg. Klungelig pakt Halevi de bal. Mizrahi is nu in balbezit. Halevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halevi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omrigfd 34%, بلبلبلبل 66%.
omrigfd - بلبلبلبل 2:0

47e minuut.
Shayzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Halevi zijn tegenspeler op de grond. Shayzinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Shayzinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Avramovitch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Efhraym bereikt de bal nog maar net als eerste. Efhraym haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
omrigfd - بلبلبلبل 2:1

57e minuut.
Efhraym passt de bal in één keer door. Kozouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozouk probeert naar een medespeler te passen. Avramovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramovitch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omrigfd - بلبلبلبل 2:2

61e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabay is nu in balbezit. Gabay passt de bal in één keer door. Avramovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramovitch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
omrigfd - بلبلبلبل 2:3

72e minuut.
Daar is Giladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giladi passt de bal in één keer door. Walk is nu in balbezit. Efhraym rent richting de bal. Efhraym draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
omrigfd - بلبلبلبل 2:4

76e minuut.
Shayzinger met een snelle inworp. Kozouk heeft problemen om de bal te vangen. Giladi begaat een overtreding. Kozouk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kozouk kan niet meer verder spelen. Nahmias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omrigfd 47%, بلبلبلبل 53%.
omrigfd - بلبلبلبل 2:4