Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seantaranto1514@walla.com OfekRoz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


19e minuut.
Avidor speelt de bal door. Jilonka rent richting de bal. Jilonka passt de bal zonder na te denken. Sachar heeft problemen om de bal te vangen. Sachar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seantaranto1514@walla.com - OfekRoz 1:0

22e minuut.
Tzuriel rent richting de bal. Rychman onderschept slim de pass. Rychman probeert naar een medespeler te passen. Rahamin is nu in balbezit. Rahamin haalt uit met een fantastische trap. Veksler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mopaz zal de hoekschop nemen. Rychman is nu in balbezit. Rychman schiet op doel. Veksler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ederee probeert naar een medespeler te passen. Israelovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelovitch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sachar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sachar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seantaranto1514@walla.com 46%, OfekRoz 54%.
seantaranto1514@walla.com - OfekRoz 1:0

49e minuut.
Barkaee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barel met een sublieme pass. Shemtov heeft problemen om de bal te vangen. Rahamin is nu in balbezit. Rahamin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Veksler trapt de bal weg van het doel. Jilonka kopt de bal weg. Inworp. Avidor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Ari geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Melixon trapt de bal weg. Ederee controleert de bal met de borst. Ederee passt de bal zonder na te denken. Sachar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ederee passt de bal in één keer door. Melumad is nu in balbezit. Sachar onderschept slim de pass. Sachar draait met de bal, schiet en ... Melixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seantaranto1514@walla.com - OfekRoz 2:0

83e minuut.
Ederee rent richting de bal. Barel verovert de bal door een tackle van achteren. Barel met een sublieme pass. Rahamin rent richting de bal. Rahamin draait met de bal, schiet en ... Veksler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
seantaranto1514@walla.com - OfekRoz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seantaranto1514@walla.com 45%, OfekRoz 55%.
seantaranto1514@walla.com - OfekRoz 2:1