Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بلبلبلبل golan 123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Ratzabi geeft de bal voor. Inworp. Badash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Efhraym bereikt de bal nog maar net als eerste. Efhraym draait met de bal, schiet en ... Sasy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ben Ezra met een sublieme pass. Rahav is nu in balbezit. Rahav speelt de bal door. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mizrahi rent richting de bal. Ben Ezra verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Ezra met een sublieme pass. Rahav bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahav geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
بلبلبلبل - golan 123 0:1

28e minuut.
Salmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmi geeft de bal voor. Klungelig pakt Rahav de bal. Robin is nu in balbezit. Robin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ratzabi rent richting de bal. Avramovitch verovert de bal door een tackle van achteren. Avramovitch haalt uit met een fantastische trap. Sasy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Ghanch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
بلبلبلبل - golan 123 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Azarya de bal. Efhraym rent richting de bal. Avramovitch rent richting de bal. Efhraym is nu in balbezit. Efhraym schiet op doel. Sasy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بلبلبلبل 44%, golan 123 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
بلبلبلبل - golan 123 1:1

53e minuut.
Efhraym heeft problemen om de bal te vangen. Avramovitch is nu in balbezit. Ghanch verovert de bal door een tackle van achteren. Efhraym bereikt de bal nog maar net als eerste. Efhraym schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Halevi rent richting de bal. Nahmias onderschept slim de pass. Nahmias met een sublieme pass. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ben Ezra is nu in balbezit. Ben Ezra geeft een hoge lob. Halevi is nu in balbezit. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بلبلبلبل 52%, golan 123 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
بلبلبلبل - golan 123 1:1