Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
golan 123 מכבי1212
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Azarya bereikt de bal nog maar net als eerste. Azarya geeft een hoge lob. Ohaion geeft een hoge lob. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik draait met de bal, schiet en ... Sasy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Ratzabi de bal onder controle te krijgen. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik draait met de bal, schiet en ... Sasy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
golan 123 - מכבי1212 0:1

14e minuut.
Ohaion verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Ezra rent richting de bal. Ohaion onderschept slim de pass. Sukenik rent richting de bal. Sukenik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Rahav passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Golan de bal onder controle te krijgen. Salameh is nu in balbezit. Forsher rent richting de bal. Forsher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
golan 123 - מכבי1212 1:1

17e minuut.
Sukenik passt de bal met de wreef. Daar is Volnerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohaion rent richting de bal. Robin rent richting de bal. Robin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ratzabi heeft problemen om de bal te vangen. Sukenik is nu in balbezit. Aharonson rent richting de bal. Aharonson haalt uit met een fantastische trap. Sasy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Rahav geeft de bal voor. Klungelig pakt Golan de bal. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin schiet op doel. Shalit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
golan 123 - מכבי1212 2:1

39e minuut.
Ratzabi trapt de bal weg van het doel. Ohaion kopt de bal weg. Perets probeert de bal aan de voet te houden. Sukenik rent richting de bal. Sukenik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: golan 123 58%, מכבי1212 42%.
golan 123 - מכבי1212 2:1

55e minuut.
Forsher rent richting de bal. Forsher geeft de bal voor. Volnerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin rent richting de bal. Robin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
golan 123 - מכבי1212 3:1

57e minuut.
Aharonson is nu in balbezit. Ben Ezra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Ezra passt de bal met de wreef. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Muda rent richting de bal. Forsher rent richting de bal. Forsher geeft een hoge lob. Robin is nu in balbezit. Robin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sofer speelt de bal door. Azarya is nu in balbezit. Rahav geeft de bal voor. Avramovitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramovitch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Avramovitch passt de bal in één keer door. Malihi rent richting de bal. Malihi passt de bal met de wreef. Aharonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sasy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Perets met een sublieme pass. Malihi rent richting de bal. Azarya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malihi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Malihi kan niet meer verder spelen. Melikson komt het veld opgelopen. Ohaion zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sukenik rent richting de bal. Sukenik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: golan 123 50%, מכבי1212 50%.
golan 123 - מכבי1212 3:1