Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
מכבי1212 golan 123
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sukenik met een sublieme pass. Shelef rent richting de bal. Shelef passt de bal zonder na te denken. Aharonson is nu in balbezit. Aharonson draait met de bal, schiet en ... Sasy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Avramovitch met een sublieme pass. Shelef is nu in balbezit. Shelef geeft de bal voor. Klungelig pakt Moshkovitz de bal. Azarya verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moshkovitz zal de hoekschop nemen. Sassi kopt de bal weg. Aharonson heeft problemen om de bal te vangen. Aharonson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aharonson rent richting de bal. Ben Ezra is nu in balbezit. Ben Ezra passt de bal zonder na te denken. Robin is nu in balbezit. Robin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Shelef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghanch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukenik. Sukenik krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ghanch raakt geblesseerd tijdens het duel. Sofer met een snel genomen vrije trap. Robin kan de bal niet met de borst controleren. Robin met een sublieme pass. Forsher bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Muda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rahav met de inworp. Forsher rent richting de bal. Forsher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Azarya kopt de bal weg. Klungelig pakt Ohaion de bal. Rahav speelt de bal door. Robin rent richting de bal. Robin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מכבי1212 50%, golan 123 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
מכבי1212 - golan 123 0:0

52e minuut.
Salameh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laluz komt het veld opgelopen. Sassi komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Aharonson heeft problemen om de bal te vangen. Forsher rent richting de bal. Aharonson begaat een overtreding. Aharonson krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Forsher raakt geblesseerd tijdens het duel. Azarya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Robin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Volnerman de bal onder controle te krijgen. Shalit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
מכבי1212 - golan 123 0:1

62e minuut.
Daar is Sofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aharonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonson met een sublieme pass. Sukenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukenik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Forsher onderschept slim de pass. Forsher met een sublieme pass. Robin rent richting de bal. Robin schiet op doel. Shalit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Aharonson heeft problemen om de bal te vangen. Sofer rent richting de bal. Aharonson begaat een overtreding. Aharonson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: מכבי1212 57%, golan 123 43%.
מכבי1212 - golan 123 0:1