Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghdsgfesy seren seade
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Vaakinan verovert de bal door een tackle van achteren. Vaakinan passt de bal zonder na te denken. Levinski speelt de bal door. Zeituni rent richting de bal. Zeituni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghdsgfesy - seren seade 0:1

24e minuut.
Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel passt de bal met de wreef. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni schiet op doel. Rif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Karpel onderschept slim de pass. Karpel speelt de bal door. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Robin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ghdsgfesy - seren seade 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghdsgfesy 55%, seren seade 45%.
ghdsgfesy - seren seade 0:2

55e minuut.
Robin geeft een hoge lob. Mish`an met een sublieme pass. Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an rent richting de bal. Mish`an haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghdsgfesy - seren seade 1:2

58e minuut.
Aloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni is nu in balbezit. Aloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni rent richting de bal. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Korman bokst de bal weg.

65e minuut.
Vaakinan met een sublieme pass. Kopel is nu in balbezit. Kopel geeft een hoge lob. Asraff bereikt de bal nog maar net als eerste. Asraff geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Rif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rif is nu in balbezit. Aloni rent richting de bal. Aloni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghdsgfesy 43%, seren seade 57%.
ghdsgfesy - seren seade 1:2