Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SolcaBlue po7654321
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Shen verovert de bal door een tackle van achteren. Balili bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balili moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Balili kan niet meer verder spelen. Shen geeft de bal voor. Abrahami komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Golan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cahlon met een snelle inworp. Nagari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SolcaBlue - po7654321 1:0

7e minuut.
madmon trapt de bal weg van het doel. Baracat heeft problemen om de bal te vangen. Shen is nu in balbezit. Ben Dov is nu in balbezit. Ben Dov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SolcaBlue - po7654321 1:1

20e minuut.
Fahima passt de bal in één keer door. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagari verovert de bal door een tackle van achteren. Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatuka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SolcaBlue - po7654321 2:1

25e minuut.
Shen heeft problemen om de bal te vangen. Shmariaho geeft een lange en hoge pass. Shen probeert de bal aan de voet te houden. Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatuka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Strauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeevi verovert de bal door een tackle van achteren. Attia speelt de bal door. Hatuka is nu in balbezit. Hatuka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Arad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arad met een sublieme pass. Ben Dov rent richting de bal. Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SolcaBlue 47%, po7654321 53%.
SolcaBlue - po7654321 2:1

47e minuut.
Baracat probeert de bal aan de voet te houden. Strauber rent richting de bal. Strauber met een sublieme pass. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Attia geeft een lange en hoge pass. Aouat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatuka onderschept slim de pass. Hatuka haalt uit met een fantastische trap. Mackuf kopt de bal weg. Ratzabi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ben Dov verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Dov passt de bal zonder na te denken. Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen schiet op doel. Avraham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SolcaBlue - po7654321 2:2

69e minuut.
Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aouat verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Golan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahlon is nu in balbezit. Cahlon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ratzabi trapt de bal weg. Strauber kopt de bal weg. Klungelig pakt Aouat de bal. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SolcaBlue 39%, po7654321 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SolcaBlue - po7654321 2:2