Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
agam AL-wahda
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Silvas is nu in balbezit. Sassi is nu in balbezit. Silvas verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas schiet op doel. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
agam - AL-wahda 0:1

22e minuut.
Berger verovert de bal door een tackle van achteren. Berger probeert naar een medespeler te passen. Silvas is nu in balbezit. Buchbut rent richting de bal. Buchbut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Berger geeft een lange en hoge pass. Gil probeert naar een medespeler te passen. Shekel kopt de bal weg. Buchbut rent richting de bal. Buchbut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech onderschept slim de pass. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech is nu in balbezit. Elemelech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
agam - AL-wahda 1:1

36e minuut.
Fadida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ron krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Elkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut rent richting de bal. Buchbut draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Melikson de bal. Nachayssi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 50%, AL-wahda 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
agam - AL-wahda 1:1

46e minuut.
Buchbut geeft een hoge lob. Melikson probeert de bal aan de voet te houden. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Elemelech passt de bal met de wreef. Cahlon rent richting de bal. Shina is nu in balbezit. Cahlon is nu in balbezit. Cahlon schiet op doel. Visinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Shekel de bal. Elkayam rent richting de bal. Elkayam geeft de bal voor. Cahlon kan de bal niet met de borst controleren. Salama met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
agam - AL-wahda 2:1

68e minuut.
Avrahami met de inworp. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger probeert naar een medespeler te passen. Silvas is nu in balbezit. Silvas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Saban bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut onderschept slim de pass. Buchbut passt de bal in één keer door. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 46%, AL-wahda 54%.
agam - AL-wahda 2:1