Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yaser030 seren seade
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Levinski met de inworp. Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzafrir maakt een afschuwelijke overtreding. Tzafrir krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rychman rent richting de bal. Kna`an is nu in balbezit. Buskila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kna`an raakt geblesseerd tijdens het duel. Kna`an legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
yaser030 - seren seade 1:0

10e minuut.
Berenshtein is nu in balbezit. Karpel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berenshtein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tzafrir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rychman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Heideman kopt de bal weg. Inworp. Berenshtein met een snelle inworp. Kna`an is nu in balbezit. Kna`an schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rychman draait met de bal, schiet en ... Buskila probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berkovic zal de hoekschop nemen. Rychman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yaser030 - seren seade 2:0

31e minuut.
Levinski kopt de bal weg. Zeituni probeert de bal aan de voet te houden. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zeituni is nu in balbezit. Gabso is nu in balbezit. Zeituni onderschept slim de pass. Zeituni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yaser030 - seren seade 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yaser030 42%, seren seade 58%.
yaser030 - seren seade 2:1

55e minuut.
Karpel met een sublieme pass. Meshumar rent richting de bal. Meshumar probeert naar een medespeler te passen. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Strauber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Shtrauber is nu in balbezit. Shtrauber passt de bal in één keer door. Zeituni rent richting de bal. Zeituni schiet op doel. Gabso probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yaser030 59%, seren seade 41%.
yaser030 - seren seade 2:1