Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
agam SolcaBlue
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Nagari is nu in balbezit. Saban is nu in balbezit. Saban speelt de bal door. Hatuka is nu in balbezit. Hatuka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahima onderschept slim de pass. Elemelech onderschept slim de pass. Cahlon rent richting de bal. Cahlon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
madmon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fadida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elemelech is nu in balbezit. Elemelech geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Strauber is nu in balbezit. Strauber geeft een lange en hoge pass. Daar is Sassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatuka rent richting de bal. Hatuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Elkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzinovitch onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madosh. Madosh krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Strauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech speelt de bal door. Cahlon rent richting de bal. Cahlon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 38%, SolcaBlue 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
agam - SolcaBlue 0:0

52e minuut.
Elkayam is nu in balbezit. Tzinovitch rent richting de bal. Elkayam schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elkayam is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Fahima probeert naar een medespeler te passen. Hatuka is nu in balbezit. Met opzet legt Benayun zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Benayun naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Strauber rent richting de bal. Melikson onderschept slim de pass. Melikson geeft een lange en hoge pass. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 50%, SolcaBlue 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
agam - SolcaBlue 0:0