Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghdsgfesy yaser030
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Meshumar rent richting de bal. Asraff onderschept slim de pass. Asraff passt de bal in één keer door. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghdsgfesy - yaser030 1:0

6e minuut.
Berkovic is nu in balbezit. Sukenik onderschept slim de pass. Sukenik passt de bal met de wreef. Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rif rent richting de bal. Rychman onderschept slim de pass. Davidovich rent richting de bal. Davidovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Eprhaim met een snelle inworp. Berkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkovic passt de bal met de wreef. Kopel is nu in balbezit. Kopel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghdsgfesy - yaser030 2:0

23e minuut.
Asraff raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitzman komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Sukenik verovert de bal door een tackle van achteren. Sukenik passt de bal zonder na te denken. Daar is Mish`an, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mish`an schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghdsgfesy - yaser030 3:0

42e minuut.
Buskila trapt de bal weg van het doel. Hajaj kopt de bal weg. Balili speelt de bal door. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghdsgfesy 36%, yaser030 64%.
ghdsgfesy - yaser030 3:0

46e minuut.
Meshumar is nu in balbezit. Vitzman verovert de bal door een tackle van achteren. Vitzman speelt de bal door. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an draait met de bal, schiet en ... Strauber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ghdsgfesy - yaser030 4:0

53e minuut.
Tzafrir rent richting de bal. Tzafrir passt de bal in één keer door. Inworp. Balili met de inworp. Vitzman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gabso passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitzman rent richting de bal. Vitzman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tzafrir rent richting de bal. Buzaglo rent richting de bal. Buzaglo passt de bal in één keer door. Mish`an rent richting de bal. Mish`an schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Tzafrir rent richting de bal. Kopel is nu in balbezit. Tzafrir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tzafrir krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tzafrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitzman verovert de bal door een tackle van achteren. Vitzman speelt de bal door. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hajaj probeert naar een medespeler te passen. Berkovic rent richting de bal. Berkovic maakt een afschuwelijke overtreding. Berkovic krijgt een gele kaart. Berkovic wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Berkovic kan niet meer verder spelen. Kna`an komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghdsgfesy 35%, yaser030 65%.
ghdsgfesy - yaser030 4:0