Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-wahda SolcaBlue
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Buchbut heeft problemen om de bal te vangen. Berger met een sublieme pass. madmon is nu in balbezit. Silvas verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Avraham trapt de bal weg. Ron kopt de bal weg. Daar is madmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doeltrap. Avraham trapt de bal weg. Nagari kopt de bal weg. Daar is Hatuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatuka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-wahda - SolcaBlue 0:1

38e minuut.
Cahlon geeft de bal voor. Strauber heeft problemen om de bal te vangen. Amir probeert naar een medespeler te passen. Silvas rent richting de bal. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AL-wahda - SolcaBlue 1:1

40e minuut.
Ron is nu in balbezit. Ron probeert naar een medespeler te passen. Berger is nu in balbezit. Hatuka verovert de bal door een tackle van achteren. Hatuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-wahda - SolcaBlue 1:2

44e minuut.
Berger met een sublieme pass. Silvas rent richting de bal. Balili rent richting de bal. Silvas verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas haalt uit met een fantastische trap. Avraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-wahda 52%, SolcaBlue 48%.
AL-wahda - SolcaBlue 1:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut verovert de bal door een tackle van achteren. Buchbut geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Fahima geeft de bal voor. Shina probeert de bal aan de voet te houden. Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hatuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Amir speelt de bal door. madmon is nu in balbezit. madmon geeft een hoge lob. Silvas is nu in balbezit. Silvas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ron rent richting de bal. Hatuka rent richting de bal. Nagari rent richting de bal. Hatuka rent richting de bal. Hatuka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-wahda - SolcaBlue 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-wahda 51%, SolcaBlue 49%.
AL-wahda - SolcaBlue 1:3