Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
po7654321 agam
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Ben Dov met een sublieme pass. Fadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadida probeert naar een medespeler te passen. Cahlon rent richting de bal. Cahlon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Shwarzman rent richting de bal. Shwarzman geeft de bal voor. Mackuf is nu in balbezit. Elemelech onderschept slim de pass. Elemelech haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Yulzari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baracat speelt de bal door. Ben Dov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen rent richting de bal. Shen schiet op doel. Gil bokst de bal weg.

36e minuut.
Saban bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen rent richting de bal. Shen probeert naar een medespeler te passen. Ben Dov is nu in balbezit. Ben Dov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Shen geeft een hoge lob. Arad kopt de bal weg. Yulzari heeft problemen om de bal te vangen. Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov schiet op doel. Gil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Shen onderschept slim de pass. Baracat is nu in balbezit. Baracat passt de bal in één keer door. Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: po7654321 45%, agam 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
po7654321 - agam 0:0

58e minuut.
Aouat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon rent richting de bal. Met opzet legt Aouat zijn tegenspeler op de grond. Cahlon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cahlon kan niet meer verder spelen. Haleli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Golan rent richting de bal. Golan met een sublieme pass. Shen rent richting de bal. Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov draait met de bal, schiet en ... Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Madosh met de inworp. Klungelig pakt Saban de bal. Saban geeft de bal voor. Haleli is nu in balbezit. Haleli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Saban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zeevi met de inworp. Shen is nu in balbezit. Shen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: po7654321 47%, agam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
po7654321 - agam 0:0