Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-wahda North Atlit
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Pesser geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nachayssi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchbut is nu in balbezit. Buchbut geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vasihon geeft de bal voor. Shina kopt de bal weg. Slumianski met een sublieme pass. Almadon rent richting de bal. Almadon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni passt de bal in één keer door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon verovert de bal door een tackle van achteren. Almadon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zeituni is nu in balbezit. Buchbut rent richting de bal. Zeituni rent richting de bal. Buchbut onderschept slim de pass. Buchbut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ron rent richting de bal. Almadon verovert de bal door een tackle van achteren. Kofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon onderschept slim de pass. Almadon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kofman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasihon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luzon is nu in balbezit. Luzon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-wahda 58%, North Atlit 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL-wahda - North Atlit 0:0

53e minuut.
Ron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ron geeft de bal voor. Nachayssi rent richting de bal. Nachayssi geeft een lange en hoge pass. Man kopt de bal weg. Bezalel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-wahda - North Atlit 1:0

76e minuut.
Zeituni rent richting de bal. Buchbut is nu in balbezit. Buchbut met een sublieme pass. Silvas rent richting de bal. Silvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-wahda - North Atlit 2:0

84e minuut.
Nimny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Slumianski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avrahami begaat een overtreding. Slumianski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slumianski met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almadon is nu in balbezit. Almadon haalt uit met een fantastische trap. Kofman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Visinka bokst de bal weg.

90e minuut.
Ron verovert de bal door een tackle van achteren. Ron geeft de bal voor. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut is nu in balbezit. Buchbut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-wahda - North Atlit 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-wahda 46%, North Atlit 54%.
AL-wahda - North Atlit 3:0