Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
po7654321 seren seade
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Biton probeert naar een medespeler te passen. Levinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinski probeert naar een medespeler te passen. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni schiet op doel. Ratzabi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Zeevi met een snelle inworp. Daar is Shen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shen probeert naar een medespeler te passen. Ben Dov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Heideman kopt de bal weg. Klungelig pakt Shen de bal. Karpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen rent richting de bal. Shen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: po7654321 41%, seren seade 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
po7654321 - seren seade 0:0

50e minuut.
Karpel rent richting de bal. Heideman rent richting de bal. Shen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shen krijgt een gele kaart. Heideman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karpel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni draait met de bal, schiet en ... Ratzabi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtrauber is nu in balbezit. Shtrauber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Shtrauber rent richting de bal. Yulzari onderschept slim de pass. Yulzari met een sublieme pass. Ben Dov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dov schiet op doel. Holtzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton passt de bal in één keer door. Ben Dov rent richting de bal. Shen rent richting de bal. Shen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Holtzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Shtrauber rent richting de bal. Shtrauber speelt de bal door. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni haalt uit met een fantastische trap. Malul probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Arad rent richting de bal. Arad probeert naar een medespeler te passen. Shen probeert naar een medespeler te passen. Ben Dov is nu in balbezit. Ben Dov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: po7654321 53%, seren seade 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
po7654321 - seren seade 0:0