Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yaser030 AL-wahda
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Davidovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrahami onderschept slim de pass. Davidovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kofman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
yaser030 - AL-wahda 1:0

15e minuut.
Kaplan is nu in balbezit. Silvas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaplan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tzafrir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Davidovich probeert de bal met de borst te controleren. Rychman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ron geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berenshtein met de inworp. Davidovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovich schiet op doel. Visinka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Buchbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchbut probeert naar een medespeler te passen. Silvas rent richting de bal. Silvas schiet op doel. Strauber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hajaj met een snelle inworp. Buchbut rent richting de bal. Buchbut probeert naar een medespeler te passen. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yaser030 46%, AL-wahda 54%.
yaser030 - AL-wahda 1:0

64e minuut.
Zokol verovert de bal door een tackle van achteren. Zokol geeft een hoge lob. Meshumar kopt de bal weg. Tzafrir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzafrir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gabso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nachayssi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchbut rent richting de bal. Buchbut geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yaser030 - AL-wahda 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yaser030 48%, AL-wahda 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yaser030 - AL-wahda 1:1