Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
agam seren seade
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 16.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Karpel verovert de bal door een tackle van achteren. Karpel probeert naar een medespeler te passen. Zeituni rent richting de bal. Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtrauber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Benayun speelt de bal door. Zeituni rent richting de bal. Saban is nu in balbezit. Shtrauber onderschept slim de pass. Shtrauber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassi is nu in balbezit. Shtrauber onderschept slim de pass. Shtrauber schiet op doel. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Shtrauber rent richting de bal. Zeituni rent richting de bal. Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni is nu in balbezit. Zeituni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Madosh met een snelle inworp. Haleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vaakinan ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vaakinan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Haleli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haleli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
agam - seren seade 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 63%, seren seade 37%.
agam - seren seade 1:0

51e minuut.
Benayun rent richting de bal. Karpel verovert de bal door een tackle van achteren. Karpel geeft de bal voor. Levinski is nu in balbezit. Levinski passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Shtrauber met een sublieme pass. Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yulzari. Yulzari krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Karpel is nu in balbezit. Karpel speelt de bal door. Melikson is nu in balbezit. Levinski is nu in balbezit. Levinski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Zeituni draait met de bal, schiet en ... Gil met een sublieme pass. Saban met een sublieme pass. Haleli rent richting de bal. Haleli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
agam - seren seade 2:0

88e minuut.
Haleli kopt de bal weg. Heideman rent richting de bal. Fadida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fadida krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 55%, seren seade 45%.
agam - seren seade 2:0