Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
po7654321 yaser030
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Shayo passt de bal zonder na te denken. Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov haalt uit met een fantastische trap. Strauber probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hajaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kna`an komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kna`an probeert naar een medespeler te passen. Davidovich rent richting de bal. Davidovich passt de bal zonder na te denken. Rychman rent richting de bal. Rychman schiet op doel. Ratzabi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Yulzari speelt de bal door. Daar is Shayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzafrir rent richting de bal. Davidovich rent richting de bal. Davidovich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yulzari heeft problemen om de bal te vangen. Davidovich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shayo. Shayo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Shen met een sublieme pass. Louzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dov onderschept slim de pass. Ben Dov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: po7654321 62%, yaser030 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
po7654321 - yaser030 0:0

50e minuut.
Arad kopt de bal weg. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf geeft een hoge lob. Ben Dov rent richting de bal. Ben Dov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Louzon geeft een lange en hoge pass. Malul kopt de bal weg. Daar is Mackuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychman is nu in balbezit. Rychman draait met de bal, schiet en ... Ratzabi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
po7654321 - yaser030 0:1

69e minuut.
Klungelig pakt Rychman de bal. Golan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychman onderschept slim de pass. Davidovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplan probeert naar een medespeler te passen. Rychman is nu in balbezit. Davidovich rent richting de bal. Davidovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: po7654321 64%, yaser030 36%.
po7654321 - yaser030 0:1