Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SolcaBlue North Atlit
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Attia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cahlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesser begaat een overtreding. Pesser krijgt een gele kaart.

22e minuut.
madmon verovert de bal door een tackle van achteren. madmon geeft een lange en hoge pass. Man heeft problemen om de bal te vangen. Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatuka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cahlon rent richting de bal. Pesser verovert de bal door een tackle van achteren. Pesser probeert naar een medespeler te passen. Almadon rent richting de bal. Almadon haalt uit met een fantastische trap. Avraham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Almadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon haalt uit met een fantastische trap. Avraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almadon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SolcaBlue - North Atlit 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SolcaBlue 50%, North Atlit 50%.
SolcaBlue - North Atlit 0:1

59e minuut.
Zeituni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeituni geeft een hoge lob. Balili kopt de bal weg. Almadon rent richting de bal. Almadon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SolcaBlue 36%, North Atlit 64%.
SolcaBlue - North Atlit 0:1