Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seren seade AL-wahda
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Tzuriel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amir met een snelle inworp. Buchbut rent richting de bal. Buchbut geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Holtzman speelt de bal door. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger passt de bal met de wreef. Daar is Silvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seren seade - AL-wahda 0:1

32e minuut.
Silvas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nachayssi de bal. Nachayssi speelt de bal door. Buchbut is nu in balbezit. Buchbut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Heideman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heideman geeft een lange en hoge pass. Zeituni controleert de bal met de borst. Shtrauber rent richting de bal. Shtrauber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
seren seade - AL-wahda 1:1

42e minuut.
Shtrauber onderschept slim de pass. Zeituni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avrahami. Avrahami krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seren seade 39%, AL-wahda 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
seren seade - AL-wahda 1:1

57e minuut.
Zokol probeert naar een medespeler te passen. Nachayssi rent richting de bal. Nachayssi passt de bal zonder na te denken. Silvas rent richting de bal. Silvas draait met de bal, schiet en ... Holtzman bokst de bal weg.

70e minuut.
Heideman onderschept slim de pass. Karpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpel geeft de bal voor. Levinski rent richting de bal. Levinski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
seren seade - AL-wahda 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seren seade 62%, AL-wahda 38%.
seren seade - AL-wahda 2:1