Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
agam ghdsgfesy
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.6 gemiddelde waardering 18.7
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sukenik passt de bal zonder na te denken. Kopel rent richting de bal. Kopel passt de bal zonder na te denken. Mish`an rent richting de bal. Mish`an schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mish`an rent richting de bal. Sassi rent richting de bal. Saban is nu in balbezit. Kopel onderschept slim de pass. Kopel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Balili passt de bal met de wreef. Asraff rent richting de bal. Melikson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melikson krijgt een gele kaart. Asraff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asraff met een snel genomen vrije trap. Daar is Elkayam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an draait met de bal, schiet en ... Gil bokst de bal weg.

43e minuut.
Asraff met een sublieme pass. Yulzari is nu in balbezit. Yulzari geeft een lange en hoge pass. Mish`an rent richting de bal. Mish`an schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 72%, ghdsgfesy 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
agam - ghdsgfesy 0:0

62e minuut.
Sukenik rent richting de bal. Elkayam onderschept slim de pass. Elkayam met een sublieme pass. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buzaglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzaglo geeft een hoge lob. Saban kopt de bal weg. Cahlon rent richting de bal. Cahlon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Balili bereikt de bal nog maar net als eerste. Balili met een sublieme pass. Mish`an heeft problemen om de bal te vangen. Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 63%, ghdsgfesy 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
agam - ghdsgfesy 0:0