Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MACBI TAL AVIV asas4445
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sandor rent richting de bal. Pesco verovert de bal door een tackle van achteren. Pesco speelt de bal door. Salama rent richting de bal. Salama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mackuf is nu in balbezit. Lozoun onderschept slim de pass. Lozoun met een sublieme pass. Melixon rent richting de bal. Melixon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Torjman speelt de bal door. Talker rent richting de bal. Talker met een sublieme pass. Salama rent richting de bal. Salama schiet op doel. Saban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sandor is nu in balbezit. Sandor met een sublieme pass. Benayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Melixon onderschept slim de pass. Melixon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACBI TAL AVIV 56%, asas4445 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MACBI TAL AVIV - asas4445 0:0

74e minuut.
Parnas is nu in balbezit. Parnas passt de bal in één keer door. Yerushalmi heeft problemen om de bal te vangen. Salama rent richting de bal. Salama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MACBI TAL AVIV - asas4445 0:1

78e minuut.
Sandor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salama de bal. Pesco rent richting de bal. Pesco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MACBI TAL AVIV - asas4445 0:2

83e minuut.
Magralashvili met de inworp. Nahari probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Benayun met de inworp. Mackuf geeft een hoge lob. Saban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pesco controleert de bal met de borst. Sandor probeert naar een medespeler te passen. Benayun rent richting de bal. Zohar is nu in balbezit. Zohar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MACBI TAL AVIV - asas4445 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACBI TAL AVIV 51%, asas4445 49%.
MACBI TAL AVIV - asas4445 1:2